Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lisa testar samling

 

En ny sida

Var iväg och red Attriana idag. Nu har jag lärt känna henne lite mer och satte därför lite mer press på henne idag. Efter den lösgörande uppvärmningen red jag lite tempoväxlingar och började i skritt. Gick ner och trampade henne också och det var så himla lätt. Så roligt! Jag har ju egentligen inte mycket erfarenhet av det samlande arbetet, så där får Attriana agera läromästare. En roll som hon tar på sig väldigt bra!

Efter det körde jag även lite tempoväxlingar i traven och det gick bara bra. Gick därefter över till tempoväxlingar i galopp och det gick väldigt bra. När jag bad henne öka galoppen fick hon en sån häftig galopp. Rund, kraftig och spänstig. Hon samlade sig även riktigt fint och där fick hon jobba på ordentligt. Och även jag såklart. Även den blev riktigt fin och rund. Hon var hela tiden uppe med ryggen väldigt bra. Häftig känsla!

Jag fortsatte med galopparbetet, men gick istället över till övergångar mellan skritt och galopp. Då fick jag även känna på en ny sida hos henne som jag har hört mycket om, nämligen hennes mer flyktiga sida. Det blev något missförstånd i början som gjorde henne lite stressad, hon är ju väldigt känslig. Men vi löste det snabbt och sedan flöt det på bra. Hon hade mycket energi och det blev fina fattningar. Tog varannan högergalopp och varannan vänstergalopp. Sista galoppen blev så himla underbart fin att jag avslutade där. Kändes helt enkelt perfekt att avsluta där och Attriana var så nöjd.

 

 

Lördagen den 14 september 2013 kl. 18:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.