Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Stubbåkrar i krispig luft

 Måndag den 2 september 2013 sol 14 grader

 

Nu är det som finast att rida. Vädret är lite krispigare och sen finns det STUBBÅKRAR! Tog med ATTRIANA till en som ligger en bit bort. Känner mig fortfarande like osäker om jag vågar mig ut och cantra henne. Först är det bilvägen vi ska klara av. Så, jag tog henne på kapson. Vi mötte ganska snart en bil. Som tur var kände jag chauffören som är hästvan. Han såg att hon reagerade och stannade och pratade, kanon, hon lugnade då ner sig. Problemet är att man aldrig vet vad man möter på en bilväg. Ingen mer bil och vi kom fram till åkern. Hon fick galoppera på linan och jag sprang med så vi kom framåt. I början tog hon det väldigt försiktigt. Hon har ju gått omkull så många gånger på gräs. Men när hon efter ett tag kände att underlaget var stadigt kom hon igång ordentligt. Det var härligt att se hur hon tog ifrån tårna. Hon blev helsvettig, så det blev ett jättefint, fartlekspass.

 

MARION satt jag sen upp på och galopperade på samma åker. Visst var det helt underbart! Men höger knä värkte som det gör ibland och jag fick ont i ländryggen. Satan att kroppens kraft ska sina! De blir kanske att jag får ta dem på lina båda två? Snyft, det som är så himla mysigt att flyga fram i full fart över de vackra gula åkrarna.

 

Roligt att Malin har kommit upp på hästen igen efter sitt armbrott. I går var de ute, barbacka i skogen. Antar att hon inte klarar att sätta på sadeln än. Marion är ju en kanon häst för rehabilitering.

 

I morgon dressyr, sen skoning och vaccinering!

 

 

 

Måndagen den 2 september 2013 kl. 21:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.