Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

dressyr i högt gräs på en äng

 Tisdag den 27 augusti 2013 sol 23 grader

 

Vädret är fortfarande helt underbart! I morse tog jag en tur med ATTRIANA ner till en äng i skogen. Jag brukar ju inte rida ut med henne men nu när jag inte är benskör längre kan jag inte skylla på det! Hon är jättefin att rida ut med. Orädd för det mesta. Hon har dock mycket flykt i sig sedan födseln så det blommar upp ibland och då med rekordfart! Numer går det ofta över lika snabbt. Idag kände jag det i en tiondels sekund.

Ängen är en gammal vall som inte används längre och det är bra underlag med högt tunns gräs på. Jag red lite mjukgörande dressyr i skritt och trav och hon fick ta i lite mer eftersom gräset var lite högt. Men vi njöt båda två när vi cirklade tunt i olika cirklar och serpentiner.

Igår träffade jag på en häst som jag inte sätt på hela sommaren. Han gick direkt fram och lade nosen mot mig! Vilken lycka! Vilken underbar häst! Jag har ju gett godis ibland men här var det definitivt inte tal om att tigga bara en fin hälsning! Godis ska man ge men inte så att de tigger, då har man misslyckats.  

 

 

 

Tisdagen den 27 augusti 2013 kl. 13:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

fungerande växellåda

 Måndag den 26 augusti 2013 sol 23 grader

 

ATTRIANA var verkligen trött igår. Det fick bli en promenad i skogen och på asfalten för att gå förbi grannens hästar. För första gången gick hon förbi utan att bli upprörd. Det var under en tiondels sekund bara och sedan var hon lugn igen. Helt underbart!

 

Idag reds hon av en elev till mig och det hade gått bra. Båda var nöjda efter ridpasset och det var varma ord att höra, så ska det vara.

 

MARION jobbade jag ute på den vackra vallen som är full av kärringtand nu när det varit så torrt. Hon var mjuk och fin och jag koncentrerade mig på ”växellådan” Att alla växlar skulle glida i varandra utan hack! Det blir bättre och bättre. Började i skritt och fortsatte i trav. Galopperade bara lite rakt fram då det kändes lite halt.

 

Tisdagen den 27 augusti 2013 kl. 00:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.