Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

2,a på KM

 Lördag den 24 augusti 2013 sol 20 grader

 

Idag hade vi i klubben KM i dressyr. Vid förra årets KM regnade det hela dagen och på natten dog min kära Isabella. Det känns avlägset idag.

 

I går kväll när vi skulle bygga banan upptäckte jag att det gick tre Islanshästar precis bredvid banan. Jag förstod direkt att det inte skulle gå bra då Attriana har fobi för hästar utan sadel på.

 

Mycket riktigt, hon blev som en elvisp när hon fick syn på dem. Jag funderade på om jag skulle ge upp direkt och åka hem. Men, fy 17! När man har flätat man och allting! Hon fick spring runt ett tag i flygande ”passage”. Det var paus innan jag skulle in på banan så då passade jag på att gå in där. Det lugnade henne så jag steg ombord.

 

Som läget blev hann jag inte rida fram utan gick nästan direkt in på banan. Hon var ganska spänd men vi genomförde programmet. I fattningen av högergaloppen började hon bocka som en tok. Men det som gjorde mig så glad var att jag satt djupt kvar i sadeln och jag fick inte ont i ryggen som jag fått tidigare. Tack Aclasta behandlingen för det!

 

Andra gången vi genomförde programmet kändes det bättre och det blev genomgående åttor men längre in i programmet orkade varken hästen eller jag så det blev sexor. På sista diagonalen bröt hon plötsligt av och lade in en jättefin mellan trav i stället för galoppökning. Hon var så bestämd att det skulle vara så! Jag måste säga att jag blev bara så snopen och full i skratt. Vilken idé? Undrar hur hon tänkte? När jag tränat har jag gjort om saker som jag inte varit nöjd med. Mellan traven vi tidigare red var inte perfekt. Hon ville kanske göra om den!

 

Hur som helst kom vi på andra plats och får vara nöjd med det!

 

Lördagen den 24 augusti 2013 kl. 21:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.