Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

piaff i LB?

 Torsdag den 22 augusti 2013 halvsol 17 grader

 

Idag var det dags att rida igenom programmet som jag ska rida på lördag. Jag vill rida programmet flera gånger så jag kan korrigera på hemmaplan. Eftersom ATTRIANA är en så pass flyktig häst vill jag att hon ska känna sig lugn och trygg i programmet när vi kommer till en ny plats.

 

Det gick bra förutom på en punkt. Efter skritten på diagonalen följer lite samlad skritt och därefter trav och sen galopp. Hon laddade i skritten och jag fick henne inte att gå fram. Det blir inte heller galopp vid punkten! Jag blev lite frustrerad och red upp till stallet för att hämta ett ridspö för att få fram henne. Vilken miss! För henne betyder dressyrspö piaff. Jag har aldrig använt spö för att få fram henne bara samla henne. Tankemiss av mig!

 

Nu blir det piaff i stället för trav på den punkten. Men vi får en fin galoppfattning, lite för tidigt eftersom jag inte kommer framåt i piaffen! Sicket knas! Men, ska jobba vidare med henne i morgon men, skritt trav, skritt trav osv och sen lägga till galoppen och inte rida henne för samlat i skritten. Annars gick det bra.

 

På förmiddagen fick jag ett underbart besked! Jag är inte benskör längre! Aclasta behandlingen som jag fått i tre år har hjälpt! Om jag skulle komma på undersökning idag så skulle jag inte behöva behandlas enligt läkaren. Jag har ju heller inte brutit något på två år så jag har anat att jag blivit bättre. Men, att det blivit så här bra hade jag aldrig kunnat drömma om. Nu kan jag ut och galoppera på stubbåkrarna med Attriana. Trodde jag? Men tydligen skulle jag av någon anledning fortfarande vara lite försiktig. Vi får se? Sugen är jag!

 

 

 

Torsdagen den 22 augusti 2013 kl. 22:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.