Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag kan inte rida, men Attriana försöker lura mig!

Lördag morgon den 27 juli mitt i natten, 15 grader

Har just kommit in från ett sent dressyrpass. Det var 30 grader idag och säkert minst 60 grader i bilen när jag skulle åka från clinicen jag var på idag för Charles de Kunffy! Det var så varmt att mina progressiva glasögon som jag hade lämnat i bilen sprack på mitten i båda glasen. Märkligt? Måste till optikern i morgon och hoppas att jag får reklamera mina nya dyra glasögon?Solglasögon ska väl inte gå sönder av värme?

I viket fall som helst så har jag haft semester från hästarn en vecka och det har varit helt underbart. Hästarna verkar också ha samlat vilja att träna för de står och väntar när jag hämtar dem för att rida.

Igår tämkörde jag ATTRIANA och longerade MARION på vallen. I kväll var jag taggad att träna det jag lärde mig på cliniken.

Chales var en helt underbar hästmänniska! Sofistikerad, ödmjuk, mycket stor kunskap som han hade en enorm förmåga att kunna förmedla. Han brinner för den klassiska dressyren. Han är rädd för att den håller på att försvinna. Det kommer att bli mycket svårt att reparerad det glapp som blir av de riktiga mästarna. Det var en stor ära att få ta del av hans kunskap. När jag samlat mig kommer mer information om kursen.

Jag tränade mig själv i en ny sista i kväll. Det fungerade fint, mina skänklar blev lugnare. Jag lade till mina knän och lät tårna också peka innåt. Så lite gjorde så mycket. Ska fundera mer på vad det ger med energiflödet? Hämtade energi med en mer tillbakalutad sits i vissa lägen. Oj! Vad det är roligt att utveckla sig hela tiden.

Attriana trodde att hon kunde utvecka mig. När jag skulle galoppera började hon ruska på huvudet! Visst ja! Det var ju det hon hade börjat med! Men när jag hade testat henne dagen efter på lina hade hon inte nådra sådana problem! Nu ställde jag mig i tvåpunkt sist och lät henne inte stanna och skaka på huvudet och då försvann problemet. Vilken liten luring hon är! Men, jag älskar tyvärr den där lilla roliga hästen!

Marion har så stor mage att hon rullar fram i galoppen. Pigg är hon i alla fall och busade i går på vallen. Hon känner att hon mår bättre av träningen.

Någon ryttare är jag dock inte! Jag har ridit för få hästar i mitt liv. Man ska rida tusentals hästar för att bli en bra ryttare enligt Chales! Först då kan man med statisken förstå en ökad trav till exempel! Varför blir det så här konstigt med vit bakgrund plötsligt???????

 

 

 

 

Lördagen den 27 juli 2013 kl. 01:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.