Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vilken häst! Vilken kärlek!

 Måndag den 15 juli 2013 sol runt 20 grader

 

Hemma igen och jobbade hästarna på vallen med tömkörning. Jobbade igenom sidorna som vanligt och koncentrerade mig sen på att ändra steglängd. Det är inte så lätt när jag utgår från att inte ta dem i munnen, med det går. Båda jobbade på riktigt bra trots flugor och broms.

ATTRIANA har bestämt sig för att byta hage. Gräset i hennes hage är tydligen inte lika gott längre. Hon tar sats och springer med hög hasighet igenom stängselbandet till nästa hage. De är ju uppfostrade med frihet under ansvar så jag får väl skylla mig själv och hon får nu gå i den hagen. Nu lär hon bli ännu tjockare? Men de står inne i sina uteboxar under dagtid för att slippa insekterna så det jämnar väl ut sig. De har stora bukar men är inte feta som tur är.

Malin, medryttaren hälsade på idag med sin brutna arm. Attriana blev väldigt lycklig att hon kom. Hon gick direkt till Malin och gnäggade flera gånger åt henne. När hon skulle gå hem följde hon henne med blicken ända tills hon inte såg henne längre, vilken häst! Vilken kärlek!

 

 

 

Måndagen den 15 juli 2013 kl. 20:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.