Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Marion skakar på huvudet i galoppen?

 Onsdag den 3 juli 2013 kl 00.40

 

Det blir sena träningstider nu på sommaren eftersom man får anpassa sig efter hur mycket broms det är. Lite jobbigt, det märks att åldern tar ut sitt rätt.

Något märkligt inträffade idag som jag under mina 43 år som hästägare aldrig råkat ut för? Båda skulle jobba mycket i galopp idag var det tänkt, med byten och samlad galopp. Det gick bra med ATTRIANA förutom att jag inte riktigt fixar hennes rörliga galopp. Men, MARION ruskade på huvudet så fort jag galopperade? Inte i trav eller i skritt, bara i galopp? Fattar ingenting. Jag blev nog lite irriterad för hon skakade så mycket att hon höll på att ramla omkull? Det blev mest bara fattningar och sen gav jag upp. Marion själv var väldigt upprörd när jag ledde henne efter träningen. Hon hade öronen helt spetsade och det brukar hon inte ha efter ett pass. Hon brukar ha hängande öron och se trött och nöjd ut.

Jag smorde in hennes öron med hästsalva. Men varför bara i galopp? En undran, kan hon ha huvudvärk och det blev för jobbigt med galoppen? Är det någon annan som varit med om något liknande! Hon har aldrig tidigare skakat på huvudet.

 

 

 

 

Onsdagen den 3 juli 2013 kl. 00:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.