Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gående framdelsvändning

 Tisdag den 2 juli 2013 sol/moln ca 20 grader 5m/s

 

Efter att ha haft några underbara dagars semester i stugan med bara lilla Greta och jag är vi nu tillbaks till vardagen och inkörning av hö.

Under tiden jag varit borta har min man slagit hö och min son har mockat ut bäddarna i boxarna. Uppskattar verkligen hjälpen jag får. Annars skulle jag inte kunna fortsätta med hästarna.

Boxgolven var torra och fina under bäddarna. Det fungerar bra med torv underst och träpellets ovanpå. Vi har kört in ett lass med mineral hö och det var nog det finaste hö jag fått. Örterna finns kvar men kummin har gått tillbaks lite. Nu blir det hökörning för högtryck.

Ett missöde inträffade! Topplocket på traktorn gick sönder. Det kommer ett nytt idag. Det visad sig att det gick att använda traktorn i alla fall? Man skulle bara ta bort termostatern? Mystiskt?  

Hästarna får gå på halvfart. I går sent på kvällen tömkörde jag båda. De jobbade i hela skalan. Började med cavaletti och slutade i piaff/passage och galopp på liten volt.

ATTRIANA imponerade på mig. Jag har lagt till en rörelse till förutom power walk. En gående framdelsvänding enligt den klassiska dressyren. Attriana klarade den även i trav! Hon var fantastisk och dansade fram! I passage- stegen såg hon så lycklig ut. Hon har förstått!

 

Tisdagen den 2 juli 2013 kl. 11:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.