Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

ambulansfärd

 Måndag den 24 juni 2013 sol 23 grader

 

Det blev en omtumlande dag igår! Malin ramlade av ATTRIANA när hon skulle galoppera upp för en backe. Attriana blev så glad att hon bockade till och Malin föll av. De har busat och galopperat fort på sträckan tidigare och vi tror att Attrianan blev så glad att hon laddade. När hon gör det välver hon hela ryggen och tar i med all kraft från bakbenen så det blir en väldig rörelse över ryggen. Jag har själv varit med om det och därför satt fast en rem vid sadeln att hålla sig i.

Oturligt nog så ramlade Malin på högra armen som gick av högt upp. Hon hade som tur är mobilen med sig så hon kunde ringa efter hjälp. Hon hade jätteont men det tog en tyvärr en hel timme innan ambulansen kom. Tur i oturen att det var sommar och inte minus 20 grader kallt! Ambulanserna byter skift och då måste de åka ända från Uppsala, 5 mil. Annars finns de på närmare håll.

Malin har blivit kvar på sjukhuset och jag vet inte mer just nu? Attriana hade sprungit hem och hon är OK  fysiskt men är väldigt undrande vad som hände och kommer hela tiden fram till någon av oss i familjen och ser frågande ut. Naturligtvis var det inte meningen att Malin skulle ramla av. Jag vill inte att någon ska göra illa sig på mina hästar! Samtidigt behöver jag hjälp med ridningen om hästarna ska vara igång varje dag. Tankarna går åter igen om jag ska behålla Attriana? Hon är en underbart snäll häst, vacker, klok och helt underbar! Både Malin och jag älskar henne verkligen. Men hon är också flyktig och väldigt kvick.

I dag har jag longerat båda hästarna över cavaletti i skritt och trav på gräs och i galopp över ett litet hinder. I morgon är det Dressyrfestivalen!  

 

 

Måndagen den 24 juni 2013 kl. 15:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.