Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

piaff i backe bland insekter

 Onsdag den 12 juni 2013 sol 25 grader

 

Igår, tisdag hade hästarna ledigt som vanligt. Själv var jag bjuden på lunch med jobbet för avtackning inför pension. Det var riktigt trevligt! Många kära vänner var där och jag fick så fina presenter. Det blir ett fint minne från jobbet trots att det var ett jobbigt år 2012. Jag hoppas att jag kommer att träffa dem ibland på någon lunch på SLU. Jag har trots allt jobbat på samma ställe i 40 år.

Nu blir det bara hästar för hela slanten. Hoppas på att bli lite piggare. Jag skulle vilja ha endagars kurser med teori om den gamla fina ridkonsten. Man bör ha den kunskapen för att förstå vad vi är idag i dressyrträningen. Det är alltid viktigt att ha en historia.

Jag tömkörde båda hästarna idag. Började med ATTRIANA på skogsvägen bakom huset. Jobbade med samlingen i nedförsbackarna, halva steg och piaff. Hon blev lite väl taggad eftersom det var många insekter.

Jag hade också satt på henne en huva så det inte skulle komma in insekter i öronen på henne. Hon har lyckats skaka av sig den en gång och nu försöker hon hela tiden i början. Men den här huvan satt kvar. I ställer blev hon staty ibland, vet inte varför, men hon verkade helt borta?

Nere vid gräsplanen där jag tränar ibland hade insekterna följt med så det blev lite luftsprång ibland. Jag hoppas att hon var nöjd i alla fall för hon gnäggade och kom fram till mig i hagen när jag gick ut till henne för att hämta in henne inför träningen.

MARION fick gå direkt till träningsplanen så det gick bättre ang. insektsstatusen.  Hon lyckade idag göra fina övergångar från passage till piaff. Se, hon utvecklas fortfarande trots 22 år ålder. Det blev ett litet kortare pass eftersom hon var så duktig.

 

 

 

 

Onsdagen den 12 juni 2013 kl. 21:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.