Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Rockringen?

 Torsdag den 30 maj 2013 sol 22 grader

 

Vilket fantastiskt väder! Hästarna går tillsammans i en hage med lite gräs under nätterna. ATTRIANA går i en annan hage med mycket gräs i på dagarna. De är båda så duktiga och trygga att de kan gå i olika hagar utan att ens se varandra och utan att klaga.

I går testade jag att arbeta på lång tygel. Det var länge sen jag jobbade med det. För några år sedan gick jag kurser och tränade mycket. Sen har det fallit i glömska så det var riktigt roligt men det är jobbigt att gå med hela tiden. Hästarna blev riktigt fina, fria i sina rörelser och kom upp i framdelen och nacken utan att bli spända. Jag ska nog lägga in det i schemat igen.

Jag jobbade någorlunda lika med båda hästarna. Förvänd öppna, sluta, skänkelvikning och volter. I det samlade arbetet, halva steg i skritt och trav och därefter öppna i halva steg. Galopp fick bli på liten volt, då hade jag blivit lite trött. Galopp i halva steg är nästa steg?!?!

Idag blev det dressyr på banan för båda pållarna. Marion måste hållas igång nu då hon gått upp i vikt. Jag lade fokus på att rida mycket med att använda bara blicken för att dirigera vägarna. I arbetet jobbade jag mycket i skritt med bland annat ökad skritt och halva steg och övergångar däremellan. Jösses vilken skritt Attriana fick! Jobbade sen mycket med galoppfattningar och förvänd galopp. Hon blev kortare och kortare och högre och högre! Hon fixar förvänd galopp på volt i vänster galopp utan problem. Hon är lite svagare i högergaloppen men klarade ett varv. Oj, så stolt hon blev! Hon är själv så inne i sin träning och kämpar verkligen för att det ska bli bra. Det är roligt att jobba med Attriana nu.

Även med MARION är högergaloppen svagare. Undrar egentligen hur mycket problemet sitter i mig? Tror nog att det sitter hos oss båda. Jag borde nog börja styrketräna mer? Ska kanske ta fram min gamla rockring?

 

 

 

 

Torsdagen den 30 maj 2013 kl. 23:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.