Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

senil, pensionär

 Fredag den 17 maj 2013 sol/moln 22 grader

 

Idag var det ATTRIANAS tur att få jobba på vallen. Tog det lite lugnt med mest lösgörande arbete. Jobbade på mest med galopparbetet. Det är så perfekt underlag på vallen nu och det känns bra att inte bara jobba på grus. Testade några tempoväxlingar i trav från tempo 1 till 7. Hon bar sig hela vägen.

Själv känner jag att jag inte har lika ont i ryggen längre utan klarar av att rida henne igen på riktigt. Fick nog några stötar i kotorna när hon hoppade iväg med mig förra veckan, eller när det nu var, senil, pensionär!!!

I morgon rider jag MARION i dressyr igen eftersom hon kommer att ridas ut på söndag. Ska bli roligt! Hon har blivit så annorlunda sedan jag lade om träningen. Tänkte på det idag när jag red Attriana.

Attriana tassar alltid igång i uppvärmningen (Comfort zonen) medan Marion brukar dra igång med långa steg. Sedan jag lade om träningen tassar även Marion igång. Det känns väldigt rätt och bra! För både leder, senor och muskler.

Måste säga att jag har väldigt snälla hästar. Vid 22 tiden nu i kväll när jag skulle ta in dem stod de på ridbanan? Jag hade glömt att jag tog ut dem från en grind i hagen och släppte in dem i en annan. Sen glömde jag naturligtvis att den andra grinden stod öppen, senil, pensionär! Så jag vet inte vart hästarna har varit på em? Men de återvände och ställde sig på ridbanan, klokt av dem. Förmodligen hade de gått och betat i stora hagen som har öppningar på två ställen. Rymmer gör de i alla fall inte.

 

 

 

Fredagen den 17 maj 2013 kl. 22:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.