Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

en eloge till mina duktiga elever

 Valborg sista april 2013 sol/regn blåst ca 10 grader

 

Idag blir det besök och tårta eftersom min man fyller år. Jag jobbade båda hästarna igår och idag har de ledigt.

Bestämde musik jag ska rida till i morgon på uppvisningen. Det blir lugn musik, pianomusik av Lars Roos, Don,t cry for me Argentina. Det ska bli roligt! Marion älskar att få visa upp sig! Själv känner jag mig lite osäker?

 

När jag red ATTRIANA igår hände det något med min högra sida i magen. Det small till och gjorde så fruktasvärt ont att jag inte kunde röra mig, knappast andas. Attriana förstod direkt den kloka hästen. Hon stod blick still. Tillslut kom jag av men sen behövde jag hjälp med precis allt. Det gör fortfarande väldigt ont vid vissa rörelser. Det är andra gången detta händer och jag undrar vad det kan vara? Kanske krattningen igen i stugan? Men nu gäller det att hålla tummar och tår för att jag kan rida i morgon? Som tur är så är Marion mjuk att sitta på. Det skulle aldrig gå att rida Attriana.

 

Förra gången jag hade uppvisning i Uppsala var 2008.  Jag var så totalslut efter att ha legat och spytt hela natten gå grund av magsäcken som hamnat fel. Min man fick följa med och hjälpa mig och det gick att genomföra clinicen som jag hade då. Envis måste man vara när man håller på med hästar, det är man nog fostrad till tror jag. Hästarnas skötsel går över allt annat även ens egen hälsa.

Men nu går tankarna återigen till att jag börjar känna mig alltför krackelerad. Hos mig är det inte hästarna som blir halta utan det är jag som är den svaga länken. Undrar hur länge jag ska orka fortsätta med min egen ridning?

 

Hoppet går till mina underbart duktiga elever som utvecklas hela tiden. Somliga av dem har ridit för mig i över 10 år och det är så roligt att följa dem. Jag är så fruktansvärt stolt över dem då de har stora framgångar. Inte bara i tävlings sammanhang utan alla har en jättebra sits och det innebär att de kan påverka hästarna på ett korrekt sätt som gör att de också arbetar på ett bra sätt. Jag har fått frågan av en välkänd tränare som undrade varför mina elever är duktiga. Jag vet svaret! Så en stor eloge till mina älskade elever! Även om jag själv inte kan fortsätta som jag gjort tidigare med min egen ridning så har jag dem! Lycka!

 

 

 

 

Tisdagen den 30 april 2013 kl. 11:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.