Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

svart och blå cape

 Lördag den 27 april 2013 sol 12 grader

 

I går red jag MARION i dressyr på banan med kandaret. Hon var fantastisk! Hon har nog aldrig gått så bra. Hon var helt självbärig och gick med lagom energi. Det var bara att sitta och njuta och tänka vad hon skulle göra. Det känns som om hon förstår att hon ska få visa upp sig, hon gillar det verkligen.

Jag började passet med att träna på vad jag ska säga på onsdag. Greta kom direkt och var väldigt undrande vem jag pratade med och varför. Hon kom fram till mig och såg ut som ett stort frågetecken. Förstår henne!

Kläder har jag hittat idag. Det blir svart med en blå cape. Funderar på att rida till pianomusik? Idag bara njöt vi av vårens intågande och var ut på en härlig tur i vårkvällen.

ATTRIANA har varit lugn och fin. Nästan lite för lugn. Det har gjort att jag kunnat tagga till henne utan att det blivit katastrof. Idag kunde jag jobba henne i trav också. Jag har haft så fruktansvärt ont i ryggen sen jag varit i stugan och krattat tomten. Ryggen min är en katastrof. Kan man inte få byta ut den! Det räcker med att kratsa hovarna så är det kört. Borde nog syssla med hundar i stället? Attriana har mycket större rörelser än Marion och är lite jobbigare att sitta på.

Idag jobbade jag Attriana med att hålla samma takt men i olika form. Hon fick också fatta galopp några steg från en pytteliten volt. Piruettgaloppen fungerar nu men jag letar efter snabbare och kortare steg.

Jag har släppt hästarna i en gräshage som ligger vid vägen. Kanon bra för Attriana när det dundrar förbi traktorer och lastbilar. I början sprang hon men nu har hon redan blivit lugnare. Marion kom på att hon kunde krypa under tråden då jag inte hade någon ström på. Det räckte med att sätta på strömmen så gick hon inte ens fem meter ifrån. Undrar hur hon kunde veta utan att testa?

 

 

 

Lördagen den 27 april 2013 kl. 21:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.