Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Attriana inte till salu idag!

 Torsdag den 11 april 2013 minus 10 grader i natt plus sol under dagen. Sonen fyller 29 år!

 

Igår överraskade ATTRIANA mig igen. Hon vilade som vanligt i tisdags. I söndags när Malin skulle rida fick hon som eld i baken på grund av att grannens plast på en ensilage bal fladdrade för vinden. Det fick bli avsittning och ledning ner till vallen där hon sen skötte sig. Nu kommer hon väl att bli ännu räddare för grannens gård funderade jag? Men, i går satte jag henne för töm och hon vandrade själv iväg till grannens gård helt lugn. Jag kämpade på efter i snön. Vi gick sen förbi de läskiga sakerna som el-gubbarna lämnat efter sig. När jag ändå var igång så gick jag vidare till en annans grannes hönsgård. Samtidigt kom en bil! Men, allt gick bra! Hon var helt enkelt på det humöret. Ja, se ston! Man har aldrig tråkigt med dem.

Jobbet fick bli galopp på vallen och piaff trampning.

Idag tog jag hästarna till ridhuset. Började med MARION. Hon verkade överlycklig att få komma dit. Var underbar att rida. Tränade mig själv i byten. Marion bytte helt vilt hela tiden. Jag vågade nästan inte röra mig i sadeln tillslut. Det är också ett problem som kan bli.  Men ganska roligt problem.

Attriana har blivit lugnare och lugnare för varje gång som jag åkt till ridhuset nu. Hon var verkligen häftig att rida idag! Lugn men samtidigt kunde jag få henne supertänd och sen tända ner som jag ville.

Tränade förberedelser för byten. Började med galopp på volt och övergångar mellan galopp och skritt. Gick sen över till fyrkantspåret och tränade på att omväxlande fatta vänster och höger galopp. Det gick bra i vänster varv men inte lika bra i höger. Hon blir väldigt explosiv av det jobbet. Jag red henne sedan i trav med explosiviteten kvar i henne. Vilken TRAV jag fick. Vi flög fram i skolorna. Hon var lätt i handen och kort i kroppen och det kändes som om hon inte nuddade marken. Red några ökningar och vi flög ännu mer med ryggen uppe så hon var bekväm att sitta på. Det var ett häftigt pass. Idag är hon inte till salu!   

 

Torsdagen den 11 april 2013 kl. 22:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.