Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vanligt fel!

 Onsdag den 27 mars 2013 sol som vanligt, plusgrader, kalla nätter

 

Vilken glad och lycklig häst jag har i den bruna. När jag kom hem från några underbara dagar med slalom i fjällen och träffade ATTRIANA märkte jag att det bara lyser om henne. Hon är så pigg men inte stirrig utan bara sååå glad och arbetsvillig. Några dagars vila gjorde gott åt henne. Igår blev det tömkörning på den snöiga banan och idag red jag i ridhuset. Hon har blivit lugnare för varje gång jag varit dit nu. Idag tyckte hon att det var onödigt att bli longerad innan jag började träningen. Lite taggade är hon fortfarande och går och lyssnar på alla ljud så för säkerhets skull vill jag checka av hennes energi.

Det var skönt att få rida på en volt igen. Skrittgymnasiken gjorde jag på en volt med skolor blandat med skänkelvikningar. Minskade bland annat volten i sluta och red ut i skänkelvikning. Vi kom till lite missförstånd när jag skulle utföra rörelsen i trav. Hon vill då hela tiden fatta galopp upp i luften eller så piafferade hon? Hon blev med andra ord lite för mycket samlad av rörelsen. Det tog några minuter innan jag fick henne att trava. Felet jag gjorde var nog att jag lade till ytterskänkeln i stället för att bara använda vikthjälperna för att få till slutan. Det är ett ganska vanligt fel att man i en ny situation ger kraftigare hjälper än som behövs. Det är ett vanligt fel vid tävling.

Härligt är det att slippa ifrån halkan ibland

och det tycker även Attriana. Skönt att ridhuset är tillgängligt igen.

 

 

Härligt är att jag också har avgått som ordförande för personalföreningen på SLU, Ultuna Hästvänner. Det var roligt att vara med och starta föreningen men nu när jag inte jobbar längre känns det bra att överlåta ledningen. Men, det har varit roliga år!

 

Onsdagen den 27 mars 2013 kl. 17:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.