Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

inför fjällresan

 Onsdag den 20 mars fortfarande kallt och snö, burr!!

 

Igår blev det ridhuset igen med ATTRIANA. Det var blåsigt och kallt och det knakade lite i ridhusets plåttak. Hon tycker att det är spännande att vara där utan att för den skull bli nervös. Hon blir bara väldigt taggad. Hon valde själv bort skrittgymnastiken. Så fick det bli! Hon fick trava runt hela ridhuset på lina. Vi avslutade med galopp över hela ridhuset. Tillslut signalerade hon att hon var OK att rida, genom att gå lång och låg.

 

Hon hade fortfarande mycket energi men var reglerbar. Det fick bli en del skänkelvikningar på diagonalen. Några lätta öppnor och volter. Testade en liten kort mellantrav! Oj! Hon flög fram men blev lite för laddad av det så det fick inte bli några fler den dagen. En rolig balansgång att temperera henne. Hon är som en dröm att rida när hon är på det här humöret. Hon tycker att det är så roligt och spännande. Hon blir jättehög, växer flera cm. Jag tror att hon själv tycker att hon är vacker och duktig. Det känns så! Jag behöver bara tänka vad hon ska göra så sker det.

 

Idag är det ännu värre väder. Snö och blåst. Båda hästarna ska jobba. Få se vad jag hittar på under eftermiddagen. Känner mig lite förkyld och håller på att packa till en långhelg med slalom i Björnrike. Det var länge sedan jag åkte slalom och det ska bli så underbart!

 

 

Onsdagen den 20 mars 2013 kl. 12:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.