Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ridhuset

 

Söndag den 17 mars 2013 sol plusgrader under dagen och väldigt kalla nätter fortfarande

 

Vädret ställer till problem. Det är mycket snö som är väldigt hård. Tränings tekniskt finns inte så mycket att skriva om.

Vad gäller ATTRIANA har jag longerat eller släpp henne på ridbanan så hon få jobba lite och trampa upp lite spår där. Efter två dagars jobb där piafferar jag henne utanför stallet där det är barmark. Hon har nu förstått att jag bara ska kunna sätta igång henne i piaff och variera tempot i piaffen. Bra teknikträning och styrketräning!

 

Det är nya ägare på ridhuset som jag bara har några km till. Nu är det trevligare att åka dit och vägarna är inte alltför isiga. Började med att provåka dit med MARION. Det kändes inte så dumt att rida dressyr på plan och halkfri mark igen. Hon spårade inte riktigt i höger varv så jag jobbade med det några minuter.

 

Körde sen dit Attriana men jag hade bara grimma på henne och hon fick gå omkring, nosa och känna sig för. Det var nog två år sedan som hon var inne i ett ridhus. Det gick så bra att vi tog dit henne idag igen och Malin red. Hon var lite taggad och galoppen blev luftprång. Men hon slappnade av i traven och såg fin ut. Roligt att titta på henne från marken. Även i den riktigt långa och låga formen är hon i balans och ligger inte på bogarna.

 

Marion och jag hade en riktigt härlig tur idag då vi var och galopperade på Sofiedalsvägen. Den är bilfri men var plogad en ganska lång sträcka. Vi njöt nog båda lika mycket.  

 

 

Söndagen den 17 mars 2013 kl. 22:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.