Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Attriana har överskottsenergi

 Måndag den 11 mars, sol, minus 17 – plus 3 grader

Stackars ATTRIANA har så mycket överskotts energi så hon vet knappast vilket ben hon ska stå på. Tyvärr är underlaget att rida på uselt fortfarande. Igår fick hon gå ut på en liten promenad i omgivningarna. Idag red jag lite senare när snön var lite mjukare så jag kunde trava lite i snön men den är fortfarande lite väl hård. Var ut en tur på vägen och som tur var kom grannen i sin volvo och stannade när hon dansade runt i zon röd. Det blev godis och en pratstund men bilen, jättenyttigt! Tyvärr så vet man aldrig vem man möter på vägen.

Jag hade sen lite problem med att stiga upp på henne igen från en jättehal pall. Hon är så duktig vid en sådan situation. Hon väntar alltid tills jag kommer upp även om det tar flera minuter. Stort hjärta har hon i alla fall.

En traktor hade varit på vallen och med MARION testade jag om jag kunde jag rida i hjulspåren. Det gick hyfsat. Hon fick också trava lite i hård snö. Jobbigt för dem så det blev bara ca 10 minuter. Jag har nog aldrig varit med om att det varit så svårt underlag för att kunna träna hästarna. Det blir en extra långsam igångsättning i år.

 

 

 

Måndagen den 11 mars 2013 kl. 21:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.