Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hopp fram och tillbaks

 Söndag den 3 mars 2013 sol blåst +3 gr, kall natt

 

Underlaget att rida på är inte så roligt just nu. Antingen lite skare på djupsnön eller is på plogade ställen. I går morse var det dessutom kraftig blåst och snö. Red ATTRIANA på gården och hon gillade inte vinden men kämpade på ändå.

Korta steg och styrkearbete fick det bli. Hon startade så bra i zon gul som tur var. Därför kunde jag trampa henne utan att hon blev het. Förberedde det med tre steg halt, o.s.v. Det är en utmärkt samlande övning när det är halt och hårt. Hon kom ihop sig så bra att jag gick över till halva steg i nedförsbacken och av det blev det sen automatiskt piaff. Därefter godis och en lugn häst igen. Perfekt!

 

Idag var hon ute med Malin och hade skött sig bra trots att hon varit i zon blå från början. Att jag kom åkande på skidor gjorde henne inte lugnare. Med lite koncentrationsövningar blev hon lugn. Hon höll på att glömma bort att hon skulle vara rädd för el-bolagets kvarlämnade grejer. Men ett jämnfota hopp åt sidan och ett likadant tillbaks blev det. Både före och efter var hon i zon gul. Ibland är hon rolig!

 

Det känns bra att mäta energin i färger. Ska skriva lite mer om det under en ny knapp.    

 

 

Söndagen den 3 mars 2013 kl. 23:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.