Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En forskare till häst

Lördag den 23 februari 2013 moln 0 grader

 

Sent i går kväll knackade det på dörren och där stod underbara hovslagaren/veterinären. Klarvaken blev jag då jag hade somnat framför tv,n som vanligt. Jag blev också jätteglad att få hjälp att sätta på ATTRIANAS tappsko. Han hade ringt men mobilen låg nere så jag hade inte hört det. Som tur var chansade han och kom i alla fall då han fått en lucka i abetsdagen/kvällen. Normalt sätter jag på en tappsko själv men jag tycker det är svårt när man ska ha en sula emellan.

 

Idag blev det träning i dressyr på gården. Om Attriana vore en människa skull hon ha blivit en forskare. Hon undersökte snövallarna idag samtidigt som hon sneglade på den som hon hade gått omkull i. Hon funderar tydligen fortfarande hur det kunde gått till. Hon är en stor tänkare.

 

Trots att hon fick jobba med spänningshöjande saker igår så var hon i zon grön under hela ridpasset. Nu är vi inne på tredje veckan under igångsättningen och jag lade till vanlig öppna. Skillnaden är att hon ska jobba sig till yttertygeln. Jag spänner mina magmuskler och hela hon blir kortare. Det blev lite stön men hon fick ett lagom fint lödder i mun. Red henne även i trav i den höga formen i nedförsbacken så bakbenen kom in under henne ordenligt. I morgon blir det att trava runt i lite snö igen.

 

Lite bättre i magen idag. Jag kan i alla fall stå upp, passade då på att baka matbröd, kakor och sockerkaka och red naturligtvis. Nu blev det kanske för mycket få se om jag får en bakläxa i morgon? Det ska bli sol och jag vill ge mig ut på en låååång skidtur. 

 

Lördagen den 23 februari 2013 kl. 15:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.