Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mycket godis idag

 Fredag den 22 februari 2013 snöfall som vanligt och ca 0 grader

 

Nu är det magont varje dag, lite jobbigt och jag undrar vad som är pågång? Aldrig i livet att jag gör om operationen i buken! Sammanväxlingar efter op. Kanske? Lite jobbigt är det då det värker så jag har feber. Försöker kämpa på. I går hade jag rid-hjälp och åkte själv iväg på en lång skidtur, men inte blev det bättre för det.

 

ATTRIANA har tappat en sko så det är inte så lätt att jobba henne. Hon är fylld av arbetslust och energi. Springer i hagen och käkar på allt. Låg på soffan hela dagen med förhoppning att jag skulle bli bättre. Sitta på en häst skulle nog inte gå bra så det fick bli effektiv tömkörning. Gjorde lika med båda hästarna.

 

Lösgörande öppnor och slutor d.v.s. överböjda. Sen fick det bli piaff och passage och övergångar däremellan. När Attriana blir trött blir det två taktsgalopp. Men hon är inte svår att hålla och det slutar alltid med en helt lysande piaff.  Sen ska hon ha godis och därefter går hon iväg i låg form helt avslappnad. Zon gul.Perfekt, precis som jag vill ha det.

 

MARION kryper ihop i fram i piaffen trots att jag inte håller i henne. Lade till några ledvader och det gör hon så stolt! Godis! Det blev mycket godis idag. Men, obs! Inte socker utan bara pelleterats kraftfoder. 

 

Fredagen den 22 februari 2013 kl. 18:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.