Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

lätt i fram i snön

 Onsdag den 13 februari 2013 moln runt 0 grader

 

Idag var det skönt väder ute. Massor av snö och nästan lite sol ibland. Igår red jag ATTRIANA på banan. Hon blev lite upprörd av kråkorna som var osams, men fick stå och titta på dem ett tag sen gick det bra. Jag är lite rädd för att hon ska skutta till på banan då det är blankis under snön. Man ser i stegen att isen tittar fram. Bra om det blir tö några dagar och sen fryser till igen. Då fastnar snön i isen.

 

I dag tog jag en promenad med båda hästarna. Attriana fick vara på linan. Som tur var mötte jag en bil på vägen och kunde träna det. Bilen kom rätt snabbt men när hon började svaja ut på vägen saktade bilföraren in som tur var. Hon var som en stor och hög staty men med lite godis mjuknade hon och det gick bra. Måste mata hela tiden så till nästa gång ska jag ta med mig mer godis. Hon kommer att älska bilar!

 

Lät henne trava runt lite i hagen och på banan. Det gäller fortfarande att ge henne korta jobb, då det är tungt med snön. Hon går ju hela dagarna i djup snö i hagen också.

Med MARION red jag ut och hittade en skogsväg som varit plogad och där travade och galopperade vi. Jag höll upp henne lite i formen för att hon inte skulle gräva ner sig på bogarna. Jag ville få hennes att jobba mer med bakbenen i snön. Sen var det som vanligt ont i magen hela eftermiddagen. Synd! Snälla grannen har gjort så fina skidspår åt oss. Jag skulle så gärna velat åka. Det går nog inte ens att snöra pjäxorna då magen är stor som ett hus.

 

Onsdagen den 13 februari 2013 kl. 15:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.