Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

skänkelvikning mot rädsla

 Fredag den 8 februari 2013 snö, blåst minus 5 grader

 

Idag tänkte jag mental träning för ATTRIANA. Tänkte träning med bilar. Nu hade jag otur att det inte kom någon bil! Eller hade jag tur?

 

Satt på henne kapsonen och tömmar i sidoringarna. Aldrig använt mig av den kopplingen tidigare men jag tänkte att då kanske jag kan hålla henne om hon drar iväg?  Det är halt på vägen även om jag har halkskydd på.

 

Gick bort till grannarna som har höns. Hon tittade lite men verkade mest njuta av att vara ute och gå. På hemvägen tittade hon inte ens upp till gården när vi passerade uppfarten. Kom sen fram till Vattenfall,s kablar och annat de lagt vid vägen. Där blev det tvärstopp och totalvändning med svansen i topp. Jag kände att jag gled och att uppspänningen inte var så stark. Lyckades som tur var att få henne att gå i skänkelvikning mot diket. Vände och fick henne att gå förbi grejorna igen i skänkelvikning och även därifrån. Det kändes bra! Hon gick även nu förbi uppfarten till gården. I morgon ska hon få gå ut på promenad i skogen med ryttare på. Det är nog det bästa hon vet.

 

 

 

 

 

Fredagen den 8 februari 2013 kl. 20:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.