Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Även Marion hjälper till att uppfostra Attriana!

 Söndag den 13 januari 2013 moln -7 grader

 

ATTRIANA har verkligen börjat mopsa upp sig. Idag såg jag för första gången att MARION sparkade åt henne vid hö påsen ute. Nu får hon och jag hjälpas åt att uppfostra Attriana att vara hövlig. Lite läskigt är det när de blir oense i hagen på vintern då de har broddar på. Det har aldrig hänt tidigare. Marion har vad jag sett aldrig lyft ett ben åt någon.

Red dressyr på banan för första gången på väldigt länge. Det är is under med ett tunt snötäcke på. Eftersom snön är kall går det bra. Hon var så arbetsvillig och jag märkte inga konstigheter med skolorna. Hon böjde sig lika fint i båda sidorna. Ingen bog var stark och båda bakbenen jobbade som de skulle. Det var bara att sitta så still som möjligt och ge henne direktiv med sitsen vad hon skulle göra. Skänkelvikningarna var lika fina som förra veckan. Jag som alltid tyckt att skänkelvikning är både svårt och tråkigt får nu uppleva en häst som bara svävar fram. Min hjälp är att följa med i rörelsen med sätet i sadeln och ställa henne lite utåt.

Red en del övergångar mellan öppna och sluta. Vågade inte riktigt galoppera men tog fattningar på långsidorna. Ett underbart ridpass.

Kollade vikten på Marion idag då jag ju ser att hon äntligen gått ner i vikt och YES! Hon har förlorat 80 kg mot förra året vid den här tiden. 528 kr mot 608 kg förra året. Nu har hon sin idealvikt! Härligt och det är också därför hon mår så bra och är så pigg. Skulle behöva ha henne på hö över sommaren också? Men, så kan man ju inte göra?

 

Söndagen den 13 januari 2013 kl. 12:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.