Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Attriana fastnade i nätet

 Onsdag den 9 januari 2013 moln runt 0 grader

Äntligen har jag bokat en resa. Åker en vecka till Grand Canari med en väninna. Det ska bli skönt med luftombyte och under tiden kan min son måla väggar och tak i vardagsrummet. Det kommer att bli tjusigt med vitt och guld. Den gamla soffan som var över 40 år gammal är utslängd och ersatts med en visserligen begagnad, men ändå vinröd skinnsoffa.

Åter till väsentligheter! I går hände en olycka som hade kunnat sluta med förskräckelse. Jag testade att lägga halm i höpåsarna ute efter att de ätit upp sitt hö. Tänkte att de kunde gå där och nafsa om de skulle bli sugna på något att tugga på.

ATTRIANA med sitt humör blev förbaskad och kastade först runt med påsen. Sen slängde hon upp en hov och fastnade med skon i maskorna! Som tur var så såg jag det hela och kunde gå in och hjälpa henne loss genom att lirka bort nätet från hennes hov. Hon satt fast ordentligt så det var inte så lätt utan det tog en stund men hon stod helt still och bara väntade.

Hon är så fantastisk att inte få panik i allvarliga situationer. Det är andra gången det händer en liknande olycka. Förra gången hade hon fått över ett ben över bommen i trailern. Även då fick jag hjälpa henne. Fick med möda bort bommen och fick loss henne. Det kan annars vara en farlig situation i en trailer om hästen får panik. Det verkar som hon litar på mig och det känns underbart!

Tömkörde MARION idag! Började med förvänd lösgörande öppna och fortsatte med sluta. Det är fantastiska rörelser då man kommer åt hästens svagheter och kan jobba med dem. Marion var stark i höger bog och svag i vänster bak idag. Så fort jag begärde höger sluta piafferade hon i stället. Jag jobbade vidare med hennes idé och det blev många tramp steg varvat med halva steg och passage. Vi hade lika roligt båda två och det lyste riktigt om Marion när hon ville ha lite godis då och då när hon tyckte att hon gjort något extra bra. Höger sluta ska jag jobba lite mer med!   

 

 

Onsdagen den 9 januari 2013 kl. 23:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.