Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

klokt halvblod

 Fredag den 21 december 2012 moln, minus 4 grader

 

Ännu en riktigt fin vinterdag. Förut trodde jag att halvbloden var lite osmartare än fjordingarna. Men där har jag fått ändra mig. En som funderar och tänker hela tiden är ATTRIANA. Red ut en tur och pulsade runt i snön. Det är så roligt att vara med henne på uteritterna. Hon spanar in allt, går fram och luktar på saker ibland och bara njuter. Idag fick vi se ett rådjur som hon stod länge och tittade efter. I ock för sig var det en av anledningarna till att jag köpte henne. Jag noterade att hon tänkte och var klok redan som ett åring.

 

Hon gjorde mig full i skratt idag. När medryttaren ska stiga upp på henne på pallen flyttar hon alltid ut rumpan just när hon ska stiga upp. Hon får då gå ner igen och ställa tillbaka henne sen går det bra. Det har blivit en ritual som inte passar mig. Därför parkerar jag henne vid rätt ställe och hon får lite godis. På så sätt har jag snabbt fått bort olaten. Idag när vi kom hem efter turen gick hon direkt och ställde sig vid pallen om än åt andra hållet. Först tänkte jag att så snällt vill hon att jag ska stiga av på pallen också? Men sen kom jag på att det var ju godis hon ville ha. Men i det här läget var det onödigt att ge henne det, eller?

 

MARION fick trava runt ett varv runt vallen i djupsnön. Var lite osäker om hon skulle orka hela vägen men hon kämpade på. Magen är inte så stor på henne längre, det känns bra. Prisar de småmaskiga hönäten då hon kan äta lite hö men länge.

 

Läkarbesöket i går var positivt, tror jag? Läkarna hade diskuterat och jag lider som tur var inte av kol. Men något hörs i lungorna, det rasslar vid utandning och de är stumma? Ska på lung-röntgen igen och har fått dubbla doserna av alla mina mediciner. Önskar jag kunde få må bra snart! Sluta hosta hela tiden och kunna andas lite lättare.

 

Fredagen den 21 december 2012 kl. 19:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.