Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vänta in hästen

 Onsdag den 19 december 2012 molnigt -3 grader behagligt!

I måndags tog jag en tur med ATTRIANA ner till jaktstugan och ängen. Det var plogat vägen ner men sen blev det att pulsa i den djupa snön. Det hade tillkommit en ny havrebinge till rådjuren. Attriana drogs dit som det vore en magnet. Det var inte havren hon ville åt utan det var att hon skulle undersöka den nya lådan. Hon nosade överallt på den, sån är hon, nyfiken och vetgirig. Sen hittade hon rådjurspiss och det undersökte hon lika noggrant.

 

Hon älskar verkligen att komma ut. Gjorde samma tur med MARION, gick och joggade även samma tur med Greta. Det gäller att trampa upp lite stigar.

 

Igår var hästarna lediga då vi var till stugan för att skotta tak. Fick även trevliga pratstunder med grannarna så hela dagen gick åt.

Idag var jag så sugen på att fortsätta med dressyren. Hade gårdsplanen som arbetsplats. Fick ihop ett trevligt program för Attriana. Lösgörande trav på runden och arbete på raksträckan. Ibland fick hon även trava lite ute på vägen som är snöbelagd och fin. Jag gjorde inga rörelser nedför utan där fick hon gå i samlad trav med tempoväxlingar till nästan piaff. Det är ju det vi ska träna på att jobba rakt fram utan bråk i piaffen. Men det var inga problem, problemen finns mer på töm. Hon blev fantastiskt fin, luftig och mjuk! En ära att få rida henne.

 

Marion jobbade jag bara på lansvägen hon var pigg och fin. En tanke idag! Attriana flyttade sig inte lika lätt för sätet i skänkelvikning till höger och Marion gjorde inte lika slutor till vänster som till höger. Jag ändrade ingenting utan jobbade bara lite mer och båda blev fina efter ett tag. Man är kanske för snabb ibland för att få resultat och väntar inte in hästen?   

 

Onsdagen den 19 december 2012 kl. 23:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.