Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Synliga filéer

 Lördag den 15 december 2012 snö ngn minusgrad

 

Riktigt busväder idag. Motionerade ATTRIANA på ridbanan i snön. Något i skogen skrämde henne eller så blev hon trött? Ibland vet man bara inte och det får man acceptera. Gissade på både ock och avslutade efter ca 20 minuter. Tror det räckte för henne.

Hon har varit så duktig i dressyren de två sista dagarna. Jobbade i torsdag på töm och i går under sadel. Förutom det vanliga trampade jag henne. Jag kom underfund men att hon hellre trampar i en rörelse. Hon är trygg i rörelserna och där kan jag lätt lägga in piaffen. Hon ser verkligen häftig ut. Det ser ut som hon dansar och jag har ingenting i hand. När hon ska trampa rakt fram blir det först bus och jämnfota hopp. Sen lägger hon av en perfekt piaff. Så de ska vi träna mer på att det blir vardag.

 

Under ryttare har jag mer i hand? Undrar varför? Tål att tänka på! Här är hon också inte lika svävande ovan mark som på töm. Ja, det kan ju inte vara lätt med en klump på ryggen. Ändå ser hon väldigt musklad och fin ut över ryggen. Noterade det idag då hon hade fått jobba i den djupa snön i låg form. Fileérna syntes verkligen.

 

Lördagen den 15 december 2012 kl. 18:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.