Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vila på grund av kyla!

 Söndag den 9 september 2012 sol minus 20 grader

 

Idag får det blir vila för hästarna. Det märks att jag blivit gammal! Hästarna klarar kylan bättre än jag. Med två element i stallet klarar jag av att det inte fryser där. Skönt för hästarna att inte behöva ha täcke på sig när de är inomhus.

Igår kände jag att jag ville testa hur det var att rida på ridbanan. Lika bra att börja trampa till den. Det lär komma mer snö senare i veckan.  Blev imponerad av båda hästarna. De jobbade på så glatt trots all snö. Det fick bli bara trav och galopp och inga rörelser. ATTRIANA var riktigt pigg och jobbade på glatt i låg form. Travade i ca 10 minuter.

Red ut en sväng på vägen med MARION då jag tyckte att det skulle bli lättare för henne att trava utan djup snö. Men det var fortfarande hårt på körbanan så jag vände efter ett tag och tog henne med på ridbanan också. Hon gick lika fint som Attriana men jag tyckte att det räckte med fem minuters trav för henne.

Det är så lätt att överanstränga dem med djupt underlag. De går ju redan i det i hagen och trampar runt. Men det blir bra träning om man är lite försiktig. 

 

Söndagen den 9 december 2012 kl. 14:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.