Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Farlig ståltråd

 Måndag den 26 november 2012 grått 4 grader


Tänk så dum man kan vara? Idag när jag harvade ridbanan upptäckte jag en bit ståltråd i ena hörnet på ridbanan. DÄR ATTRIANA inte ville galoppera! Jag som tog det som något slags problem med hästen eller min sits när jag inte fick henne att jobba igenom hörnet. Hur kunde hon se den? Den hade lossnat från staketet. Vilken klok häst jag har! Även med MARION hade jag lite problem när hon gärna tvärade genom hörnet??? Ja, det var i alla fall tur att jag hittade ståltråden!
Attriana har vilat några dagar eftersom hon blev öm efter skoningen. Nu är hon igång igen och det blev en hel del bus på ridbanan. Hon verkade glad över att inte ha ont längre. När jag gick på asfalten med henne var hon först väldigt försiktig. Det så ut som hon kände sig för men knallade sen på när det gick bra.
Marion fick ett dressyrpass idag och hon var fin som vanligt. Trots att hon är långhårig fungerar det med att hon bara blir lite varm, inte genomsvettig trots mycket galopp. Hon var pigg och glad och utförde sina skolor väl!
I morgon ska båda hästarna ut i skogen. Sen lär det bli snö på onsdag så vi får väl se vad vi ska hitta på?

 

Måndagen den 26 november 2012 kl. 18:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.