Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Spänst inte spänning

 Torsdag den 22 november 2012 dis/moln/mörkt 5 grader


ATTRIANA har inte varit helt kry sen skoningen. Hon ömmar på vänster fram. Undrar om det kan vara en hovböld på gång igen? Vi av-vakar och ser? På mjukt underlag går det bra men hon gillar inte att gå där det är hårt. Det kan bara vara att hon är lite öm. Synd! Vi som var så bra igång! Nu får hon vila tills hon blir bra.


Det sista dressyrpasset var roligt. Hon har ju sina idéer och tänker väldigt hela tiden. Vi gjorde massa galoppfattningar. Gränsen började komma till där flykten tar vid. Men hon var så mysig att jag beslöt mig för att rida vidare i trav med de härliga schvungstegen. Det kändes vi svävade ovanför markytan. Red skolorna och gick sen över till tempoväxlingar. Kom ner till nästan halva steg då hon tvärstannade? Sen vände hon på huvudet och tyckte att hon var värd godis då det ju faktiskt nästan var piaff. Underbara häst. Hon var inte spänd hon var bara spänstig.
MARION och jag tar härligt långa skogsturer i det fina ridvädret som innefattar att det inte är några surrande insekter.

 

Torsdagen den 22 november 2012 kl. 19:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.