Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

De två döds-synderna

 Torsdag den 15 november 2012 sol 6 grader

 

Vad har jag lärt mig idag? Jo, att jag gick för snabbt fram med ATTRIANA vad gäller den väldigt samlade galoppen. Jag tänkte galopp som galopp, bara lite mer samlad. Men hon tänkte oj! Vad svårt och jobbigt det här var? Gick alltså idag till min grundläggande teori om inlärning på långsidorna och vila på kortsidorna. Fattade galopperna från väldigt samlad skritt och sen från väldigt samlad trav. Det var bra även för mig för jag kunde koncentrera mig på min sits bara. Märkte att jag ibland gjorde en döds-synd! Jag fastnade lite med skänklarna mot hästen. Att sitta fast i innertygeln och att klämma med skänklarna mot hästen får man absolut inte göra. Det hindrar hästen från att kunna jobba fritt med sin kropp. Ofta märker man inte att man gör det. Jag fick idag en tankeställare och ska nu verkligen tänka på det.

 

Redan när jag satt upp på henne idag kände jag att ryggen var uppe på henne. Undrar om det var för gårdagens träning i låg form eller att hon fick tok-fnatt i hagen i går och galopperade runt, runt och grinade samtidigt. Marion stod lugnt och betade. Vet inte varför hon betedde sig som hon gjorde. Något måste ha skrämt henne?

Attrianan (ny betäckning) var nöjd med dagens jobb. Hon kände sig stolt, att hon kunde och var duktig. Idag tog hon emot godis det har hon inte gjort vid de tidigare tillfällen jag tränade samlad galopp. Jag kände också att jag satt bättre. Det här kommer att bli riktigt bra!

 

Torsdagen den 15 november 2012 kl. 17:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.