Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bra övning för ryggen

 Onsdag den 14 november 2012 moln 9 grader

 

Igår var jag urdålig efter influensavaccinationen jag tog dagen innan. Det märks att man gått ner i varv. Om det skulle varit tidigare skulle jag inte brytt mig om att jag var sjuk. Nu tog jag det faktiskt lugnt och sov mycket. Bättre sent än aldrig att börja tänka på sig själv mer än djuren. ATTRIANA var ute med sin medryttare i skymningen och hade varit lite tittig men skött sig alldeles perfekt. Två rådjur hade de stött på men inga älgar eller björnar eller vargar.

Idag var hon på hugget. Öronen stod spetsade när jag red henne på banan. Samlingen sitter i fortfarande så idag var det bara lösgörande arbete.

 

Hon var mjuk och fin, inga konstigheter. En bra övning för att lossa ryggmusklerna är trav/galopp och bara rulla på i övergångarna i låg form. Några, inte perfekta byten lade jag in då jag anser att byten är lösgörande. En stor del av hennes utbildning har varit att hålla henne lugn och lösgjord. Så det var bara att backa tillbaks till det idag.

 

Visst skulle man kunna pressa henne till mer prestation och hon skulle se fantastisk ut! Men på bekostnad av hållbarheten. I morgon kanske jag kan pressa henne lite till igen.

 

MARION och jag var ute på en lång två timmars promenad. Försökte hitta igen gamla stigar på ett nytt ställe. De ställer till när de avverkar skogen där vi brukar rida. Det gick lite över stock och sten och blöt mark. Jag ledde henne igenom skogen. Men vi hittade fram tillslut. Det är en jättefin runda, synd att stigen genom skogen är borta! Red ofta den rundan för mer än 10 år sedan. Alltid jämt dagen innan tävling med Sindarve Myling. Fina minnen kom tillbaks.    

 

Onsdagen den 14 november 2012 kl. 18:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.