Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fel på sadeln, tränset?

 Söndag den 11 november 2012 7 grader moln/regn

 

Det blev tyvärr kvällsridning idag igen. Känner mig alltid piggare i kroppen och knoppen på morgonen. Men, men.

 

Hade en idé om att låta ATTRIANA jobba på i galoppen lite mer idag och tempoväxla ner till samlad galopp. Hon var inte alls med på noterna. Hon ville fortsätta med galoppfattningar. Det är en väldig kraft i hennes galoppfattningar. Jag noterade att jag inte riktig hängde med. Hamnade i bakvikt och nuddade bakvalvet på sadeln. Inte lätt för en så fin häst att ha en ”kärring” i sadeln.

Tanken var idag att jobba lite mer på en volt. Till vänster gick det hyggligt men till höger vek hon sig och blev stum i högersidan. Jag hade märkt det lite igår också därför ville jag ta tag i det. Trodde det var en tillfällighet men det fortsatte på samma sätt idag också. Försökte lokalisera problemet och gick naturligtvis till mig själv. I låg form var det inga problem det kom bara i samlingen? Måste prova i morgon igen.

 

Den förvända galoppen går fortfarande bäst i höger galopp. De känns lite olika. Hon har olika takt i de olika galopperna men bara i förvänd? Nu ser jag fram emot lite hjälp av en tränare. Hoppas på det denna vecka? Har suttit lite för länge själv. Något konstigt gör jag med min kropp.

 

Det var lite intressant för när jag sen jobbade med samma saker med MARION kändes det också lite likadant. Hon är stadigare så det blev inte så markant men jag noterade att jag vred mig åt höger varv? Men jag får väl saga som somliga! Det måste vara sadelns fel, eller tränset eller något annat materiellt? Marion var fantastiskt duktig och jobbade på trots att hon ännu inte är klippt. Började med lunk och slutade med rund fin galopp och byten på serpentinbåge. 

 

Söndagen den 11 november 2012 kl. 19:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.