Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dressyr på frost-nypet gräs

 Onsdag den 31 oktober 2012 sol plus 4 grader

 

Igår hade vi en härlig uteritt med båda hästarna tillsammans för ovanlighetens skull. Vi passerade nära Isabellas grav och det kändes som om hon var med. Det blev en del genom skogen och även trav på grusvägen i grannbyn. Liten travsnutt på asfalten på stora vägen för att inte riskera att möte bilar och in i nästa skog. Det var vattensjukt på några ställen så vi fick gå ut bland mossa och stenar, lite otäckt! Vi möte en granne som jobbade med motorsågen. Båda hästarna uppförde sig som vana skogshästar. Attriana ville undersöka stocken lite extra, nyfiken som hon är.

 

Idag blev det dressyr ute på vallen i frost-nypet gräs i solen. Red lösgörande arbete med volter, skänkelvikningar och lösgörande skolor. Attriana var väldigt pigg men lydig och fin som vanligt. Underbar känsla att rida på underlaget, det kändes som hon svävade lite ovanför marken.

 

Det känns så lyxigt att vissa dagar bara ha en häst att rida. Hinner med massor av annat. Långpromenad med Greta och rensning av gamla pärmar. Slänger massa fjordtidningar, klubbaktivitetspapper, tävlingspapper och det mesta. Det känns så befriande! Numer räcker det att ha allt på laptoppen.

 

Onsdagen den 31 oktober 2012 kl. 16:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.