Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bugg i programmet och Sverige grepen

 Måndag den 15 oktober 2012 regn och 7 grader

 

Nu är marken så mättad med vatten att den nästan gungar när man går. Som tur är kan jag rida vilken tid som passar mig nu när jag är ledig. Mitt på dagen var det uppehåll. Ridbanan var OK! Det är den nog inte nu på kvällen.

 

Red lösgörande övningar med ATTRIANA och programmet. Hon busar vid galoppfattningarna. Jag har fått en bugg i programmet. Traven fungerar som vanligt bra, vi dansar fram. Men i galoppen har jag henne i handen för mycket. Jag fick förklaringen när jag kom upp till stallet då min son påpekade att jag sitter framåtlutad! Inte undra på att hästen inte kan galoppera. Undrar varför jag gör det? Hmmm, visserligen är jag allergisk mot ryttare som sitter bakåt lutade men det här är ju inte bra. Där ser man hur det blir då man rider själv utan att någon ser på och kommenterar. Börjar längta efter träningar nu. Men det är svårt att hitta en tränare med rätt filosofi. Kanske kan jag anlita sonen. Han hade i alla fall en liten söt C-ponny när han var liten.

 

Jag hade lånat den sk. Sverige-grepen av uppfinnaren Lydia. Nu har jag lämnat tillbaks lånegrepen och har beställt en ny. Min man hjälper mig med mockningen men när jag nattar hästarna vid 22-tiden brukar jag lägga gödslet i ett hörn för att de ska bli trevligare. Framför allt för Attriana som trampar omkring sitt. Med Sverige grepen behövde jag inte böja mig så den är faktiskt bra. Nu kommer en film om hur man använder den, det är en speciell teknik. 

 

Måndagen den 15 oktober 2012 kl. 20:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.