Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vi red genom eld och kartonger

 Fredag den 12 oktober 2012 regn/sol 7 grader

 

Hade hoppats att kunna pressa halmen idag men naturligtvis så kom det en regnskur. Det var mycket att göra under dagen så det blev ridning vid 19 tiden innan middagen.

 

Vi eldade massa skräp och det vid sidan av vägen ner till ridbanan. Det låg även säckar och kartonger lite här och där som skulle eldas. Genom det skulle ATTRIANA och jag passera? Hon blev naturligtvis stor som ett hus och stirrade på allt. Jag kände att det här går nog inte. Hon fick stå och titta ett tag. Sen när jag bad henne följa med gick hon genom kartong skräpet och förbi elden utan några som helst problem. Jag blev så förvånad? Men det är typiskt Attriana när det blir väldigt mycket så fixar hon det. Hon tar även över och hjälper mig över svårigheterna. Hon är märklig och underbar! Det är därför jag har henne kvar trots allt.

 

Träningen gick också galant. Hon var väldigt pigg men ändå lösgjord. Jag funderar på att rida KM nästa lördag och vill nu sätta mig in i programmet. Hon lärde sig genast vad som skulle göras. Nästa steg är att hon inte får förekomma mig. Därför vill jag slipa lite på programmet. 

 

Fredagen den 12 oktober 2012 kl. 20:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.