Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Christian Carde i morgon

 Lördag den 22 september 2012 regn 10 grader

 

Trots regnet var det skönt ute då det var vindstilla och det gick lätt att andas. Ridbanan var väldigt blöt och tung. MARION gick lektion så hon fick ordentligt med motion.

 

ATTRIANA jobbade jag på lina med bara ett bridongbett. Jag är inte helt OK och hade inte riktigt kraft för att rida. Men det blev en riktigt bra träning i alla fall. Vi började över lite högre cavaletti i skritt. Efter att ha travat på volt minskade jag volterna några gånger och hon gick i en riktigt låg form. På en 12 metersvolt fick hon sen jobba med många övergångar mellan trav och skritt för att aktivera henne. Sen gick vi över till skritt och galopp på den lilla volten. Efter några övergångar fick hon sen fortsätta i galopp, helt fri men samlad av sig själv i rätt takt på den lilla volten. Hon var otroligt duktig.

Från i går kväll är nu hästarna installade på natten. De kommer in vid 21 tiden för nattfodring. De står utanför stalldörren och väntar för nu vill de komma in. 

 

Sommaren för deras del är slut! I morgon åker jag hela dagen och tittar på när Christian Carde undervisar och är med på hans föreläsning. Ska bli kul att träffa honom igen.

 

 

Lördagen den 22 september 2012 kl. 22:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.