Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hon dansade fram

 Onsdag den 19 september 2012 sol och regn 12 grader

 

Astman har inte varit så rolig idag men tillslut orkade jag mig upp på ATTRIANA. Efter några minuter mådde jag bättre och kunde andas igen. Ridning är perfekt när man är orkeslös på grund av andningssvårigheter. Man behöver inte anstränga sig så mycket men får ändå massa luft. Sen är det ju väldigt roligt också.

 

Det blev ett långt men lugnt pass. Vi höll ett lågt tempo och jobbade mest i trav. Jag red henne med nacken som högsta punkt i ett längre skrittpass och sen i ett längre travpass. Red skolor, tempoväxlade till nästan piaff, halter ryggningar och fina övergångar. Hon var underbar! Tänkte lite mer framåt på slutet och red igenom LA:1 programmet. Det gick bra hon dansade fram förutom den förvända galoppen i vänster galopp. Den linjen gillar hon inte.

MARION behöver inte jobba lika mycket nu som i somras eftersom hon har börjat gå ner i vikt, äntligen! Nu får det bli tre pass i veckan bara. Anledningen är jag inte orkar riktigt. Hon är inne på sitt 22 år och kan få ta det lite lugnt.

 

I morgon får de vila då jag ska in till Uppsala och få dropp mot benskörheten. Det verkar hjälpa, har faktiskt inte brutit något på ett par år, härligt!

 

 

Onsdagen den 19 september 2012 kl. 20:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.