Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

gasmask på!

 Fredag den 14 september 2012 regn, blåst 10 grader

 

Idag var det den första riktiga höst-rusk dagen. Men det var bra ridväder och ingen knott. I tisdags löshoppade jag ATTRIANA och MARION. Satt bara upp ett litet krysshinder vid E. De hade bara grimma och senskydd på. Longerade först över cavaletti med olika avstånd. Under arbetet ringde min lab.chef från SLU och meddelade att jag skulle återgå till arbetet med gasmask på. Då jag blivit astma-sjuk av huset och inte kan vistas i det är SLU´s lösning att låta mig jobba med gasmask det sista året till pensionering. Jag blev verkligen chockad! Trodde inte att det var sant? Men det är det och jag har lagt ner all min energi på detta genom att prata med facket, försäkringskassan och andra div. involverade personer. Jag hade fortfarande kraft att löshoppa dem klart men sen har jag inte haft så mycket ork.
 
Marion hoppade jättefint och blev lite busig, så det var roligt. Attriana började så fint och lugnt. Hon tuggade lite gräs och skakade lite på huvudet medan hon galopperade och hoppade. Men, så rev hon! Då blev det sken och hon grät samtidigt som hon brukar göra. Det är bara att stå still och avvakta. Hon hade planer på att plöja igenom staketet men som tur var gjorde hon inte det denna gång. Det är märligt att se en häst förvandlas så snabbt från lugn till hysterisk. 
Efter ett tag kunde jag fortsätta och fick tillbaks hennes lugn. Ridbanan var inte så fin efteråt. Marion hoppade 8x2 språng och Attriana 10x2 språng. 
Därefter har jag ridit ut med Marion och dressyr på banan med Attriana. I går jobbade hon länge och fint i samling i alla tre gångarter. Jag minns faktiskt inte vad vi gjorde riktigt mer än att jag drev på henne lite för att aktivera de korta stegen i trav och galopp.
 
Idag var jag fortfarande lite lam och orkeslös. Attriana var pigg men trött i kroppen och tappade bakbenen ibland. Så det blev ett lösgörande pass i ståsits. I morgon ska hon ut i skogen, Tyvärr blev stubbåkrarna blöta idag annars hade det varit ett bra alternativ. 

 

 

Fredagen den 14 september 2012 kl. 18:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.