Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vill själv idag!

 Tisdag den 4 september 2012 moln 17 grader lite vind

 

Idag var ATTRIANA glad och kom springande mot mig när jag kallade på henne. Det blåste lite så det var mindre knott. Hon verkade arbets-sugen och glad. Det stämde och idag ville hon själv jobba med samling, då är det bara att hänga på! Knotten kom i stora klasar när vinden mojnade ibland och man fick dem i ansiktet. Inte ens då fick jag så stora reaktioner av henne idag? Hon travade i halva steg i öppna och jag kunde reglera framåt och bakåt med bara vikthjälper. Häftig känsla när hon dansar fram. Red framåt på kortsidorna för att hon inte skulle få mjölksyra. 
 
Den samlade galoppen var som vanligt inte populär men efter att ha gjort fattningar från bakdelsvändingar på volt kom hon in i en fin samlad galopp. I dag var hon mer samlad i vänster och jag kunde minska volten i sluta och hon stod nästan still och galopperade. Jag fick vara lite mer försiktig i höger. Den förvända går bra och hon har balans i båda galopperna. Däremot när jag kommer till punkten i LA då hon ska vända i höger galopp och galoppera några steg i förvänd så vill hon inte utan försvarar sig. Det är ett dåligt minne som jag måste jobba bort och ge henne lite självförtroende. 
 
MARION var lite stel idag. Hon gjorde ett kanonjobb i går så det fick bli lösgörande arbete och hon var nöjd med det. Jag kände redan i skritten när jag bad henne höja ryggen att det var lite jobbigt. Tänk så viktig den uppmjukande gymnastiken i början är då man kan checka av hästarna hur de mår. Attriana tyckte om stretchningen idag efter ridpasset. När jag lyfte upp frambenen sträckte hon ut dem så mycket att jag fick för mycket belastning på min egen rygg. Oförskämt av henne att bara tänka på sig själv.   
 

 

Tisdagen den 4 september 2012 kl. 12:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.