Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mer styrkearbete

 Måndag den 13 augusti 2012 halvklart 20 grader

 

Ridning på morgonen igen. Upprepade gårdagens styrkearbete men lite mer styrka för ATTRIANA och lite längre pass för MARION. Det var häftigt att komma upp på Attriana. Hon kändes som minst 170 cm för ryggen var uppe på henne sen i går. Även Marion kändes lite högre än normalt. 
Under uppvärmningen i traven brukar jag låta hästen bestämma form och tempo. Det lustiga är att de varierar hur de vill värma. Attriana gick idag med korta steg och väldigt låg form. Marion trampade däremot på i friskt tempo. Det var lite märkligt eftersom de hade gjort ungefär samma jobb dagen innan.
 
De fick båda jobba lite mer i galopp. Attriana var väldigt samlad i höger galopp, så samlad att hon började stoppa, stressen slog till. Gick över till den andra galoppen ett tag sen gick det bra igen. Men, hon tyckte nog att det var lite jobbigt för hon blev svettig. Red små tempoväxlingar som gick ner till ”nästan” piruettgalopp i höger galopp. 
 
Marion fick jobba med små volter och igångsättningar från piaffsteg och böjning. Nosade även på övergångarna trav/piaff/ passage. Jättenöjd med båda två. ISABELLA var nafsig och verkade väldigt pigg idag. Hon skulle nog bra gärna själv vilja vara med på dressyrarbetet. Vid 27 års ålder vet jag att hon orkar bara en kort stund och jag orkar inte med tre hästar längre. Tyvärr!!
 
Program som följer blir vila i morgon och löshoppning på onsdag, dressyr på torsdag och uteritt på lördag. Jag åker ev till stugan på torsdag för att inandas lite mer havsluft och rensa lungorna. 
 

 

Måndagen den 13 augusti 2012 kl. 22:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.