Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hästbad i Dalälven

 Söndag den 5 augusti 2012 20 grader sol

 

Hemkommen från lägret i Älvkarleby och väldigt nöjd men också trött. ATTRIANA har skött sig exemplariskt. Lite spänd ibland när några hästar bockade runt i sina hagar bredvid. Men jag stannade henne och hon fick titta i lugn och ro. Det blev bättre och bättre. Tur att vi kommer ut ibland i alla fall och får se lite mer än gården här. 
 
Vi red övningar med rakriktning. Vändningar med kontroll på yttersidorna, sen ställning in med fortsatt kontroll på yttersidan. Idag red vi den sk. Diamanten med fyra koner som skulle ridas på liknande sätt. Bra övningar som vi alla kunde rida även om vi var på olika nivåer. Eloge åt Lotta Backlund som ställde upp och gjorde ett sådant fint jobb i två dagar. 
På fredag kväll tog vi en promenad till Billudden. Tittade på havet, rullstensåsen, havtorn och kom fram till stugorna när det precis började mörkna. På lördag kväll grillade vi och satt sen på stranden i sanden och snackade medan solen gick ner i horisonten. 
 
På söndagen hade vi träningar till lunch. Efter träningen var vi ner till Dalälven och badade hästarna. Attriana gick ner med tåspetsarna i alla fall. Hon var mycket förundrad över att gå i vattnet men också som vanligt nyfiken. Hon tittade förskräckt  på  en annan häst som simmande och kom upp som en flodhäst ur vattnet!
 
Nu väntar vi in hovslagaren och det får bli vila för Attriana i morgon. MARION ska däremot ut på en lägre tur. 
 

 

Söndagen den 5 augusti 2012 kl. 22:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.