Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lösgörande byten

 Söndag den 29 juli 2012 sol varmt!

 

Jag  kom hem sent i går och medryttaren var dålig så jag red båda hästarna och var klar halv ett. Började med ATTRIANA och det var massor av mygg vid ridbanan. Uppe vid huset fanns inte en mygga? Det brukar vara så. Huset ligger lite högt och tur är väl det! Det gällde att hålla munnen stängd när jag red. Attriana var lite irriterad. De är ju så bortskämda genom att de kan gå in i stallet när de vill. De står inne hela dagar nu när bromsen är här. 
 
Höll själv till på grönsakslandet i dag och rensade ogräs och blev biten på benen hela tiden. Tillslut tappade jag tålamodet och hällde på mig äppelcidervinäger. Fick några bett i börja ändå men sen försvann bromsen faktiskt, underbart! I hästarnas hemmagjorda insektsmedel har jag haft i ättiks-sprit men det hjälpte inte mot myggen igår kväll. Kanske måste jag öka dosen?
 
Attriana fick gå ett nästan vanligt lösgörande program i går. Lite mindre gymnastik i skitt på grund av insekterna. Konstigt nog så trotsade hon galopphjälperna i båda varven till en början . Se, saker och ting kommer alltid tillbaka. Jag blev otrevlig i sadeln och satt och rörde mig hela tiden tills hon lyssnade. Kände mig som en nybörjare, blev så ivrig att jag tappade ena stigbygeln. Kände mig lite knasig men fick henne att lyssna i alla fall. Idag får hon gå i samling, sent i natt!
 
När jag kom ut med MARION var där nästan inga mygg? Det började blåsa lite, kanske berodde det på det? Fick ett bra skrittprogram med henne. I traven sen var hon otymplig, tjock som hon blivit. Efter galoppen lossade hon och blev lätt och fin med bra rörelse i ryggen idag igen. Öronen var framåt hela tiden och hon verkade tycka att det var rolligt. Red inga större svårigheter utan lösgörande jobb inklusive galoppombyten som jag tycker gör mycket för lösgjordheten även om de inte är helt perfekta.
 

 

Söndagen den 29 juli 2012 kl. 18:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.