Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Myntet har två sidor

 Söndag den 22 juli 2012 sol 20 grader Skutskär (Bagdad 50 grader)

 

Vaknade till en underbar dag vid vattnet och stugan. Igår innan jag åkte hit red jag två intressanta pass med MARION och ATTRIANA. Tänkte på samling i halva steg och ökningar av traven. Mjukade upp dem i skolor och skänkelvikningar. Red en rolig ny variant med skänkelvikning på diagonalen. Vi X ställde jag om hästarna och på samma spår red jag sidvärtsrörelsen åt andra hållet.
 
Red dem i halva steg på långsidorna i skritt. Båda hade takt och bra rygg-rörelse. Jag vinklade in mitt bäcken och fick dem under mig. I trav blev det sen stor skillnad på hästarna. Attriana fortsatte att sätta sig ordentligt och hon kändes hög med bra takt fortfarande. Marion däremot är svår att få under sig bakbenen i trav. Visst skulle jag kunna driva henne ordentligt men det känns inte rätt. Orkar hon inte så orkar hon inte. Det blev ännu tydligare när jag sen red ökningar på långsidorna i stället. Attriana behövde bara en liten halvhalt så satt hon där och ökade. Marion sprang i stället för att jobba. 
 
Det var härligt för både hästarna och mig då jag var ute innan bromsen hade vaknat och det var bara 10 grader. Övningen var väldigt pedagogisk och rolig. Samling och ökning är som de olika sidorna på samma mynt. Innan vi åkte till stugan kunde vi äntligen pressa upp sista hö´t som låg löst i logen. Innan har det alltid kommit några regnstänk varje dag. Kanon fint hö som vi räddade innan regn med en självlastarvagn. Det blev 50 balar och 500 kg.
 

 

Söndagen den 22 juli 2012 kl. 23:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.