Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hund-bur i tyg

 Fredag den 20 juli 2012 sol, regn och åska som vanligt och 15-20 grader

 

I går morse red jag ett kort pass med ATTRIANA. Promenerade först lite på asfalten på vägen och sen var det bara trav som gällde på banan. Satt mest och koncentrerade mig på att döda bromsar. Attriana skötte bakdelen med svansen och jag tog framdelen. 
 
Hon var lite svullen på höger framben, på insidan. Det finns små sår där som hon förmodligen slagit på sig när hon flytt för bromsen i hagen. De kan gå in till egna små stall och dit tar de till flykten när det blir som värst. 
Travpasset är fortfarande mest på långsidan men jag lade till några volter och red även öppna i lätt sits. Travade ca 10 minuter.
 
Klok av gårdagens bromsproblem väntade jag med att jobba med hästarna senare på kvällen. Tyvärr var jag lite trött så det fick bli logering. Jag ville också se hur ATTRIANA rörde sig. Hon såg taktfast och fin ut. Minskade volten tre gånger och gjorde sen 10 övergångar i vardera varvet. MARION fick även göra övergångar på en liten volt. Det var lite jobbigare tyckte hon. Hon har lagt på sig vikt men man ser som tur är fortfarande magmusklerna. 
 
I morgon bitti rider jag dem på banan tidigt för att sen förmodligen dra till Valbo och inhandla en ny transsportbur i tyg till Greta. Få se om det går bättre för henne i bilen med den. I nätburen sitter hon bara och flåsar hela tiden. Sen är det Mikael Wiehe i Furuvik på kvällen. Åker därefter till stugan för att ösa vatten ur båtarna och förmodligen övernatta där. Malin rider ut med Attriana på söndag om det går för insekterna.  Annars får hon en vilodag. Marion får gärna följa med ut om det finns någon ryttare ledig?
 

 

Fredagen den 20 juli 2012 kl. 22:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.