Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Attriana igång

 Lördag den 30 juni 2012 regn 12 mm/sol 22 grader

 

Igår hade jag en mysig uteritt med MARION. Hon imponerade verkligen på mig. Vi kom vid sidan av en hövall där de höll på att plasta in hö. Precis när vi var bakom några granar satt inplastnings-mekaniken igång. Det lät jättehögt och konstigt? Först kunde jag inte förstå vad det var. Men fantastiska Marion var helt lugn. Hade jag suttit på ATTRIANA hade jag nog suttit i trädtoppen.

 

Idag testade jag tipsen från tidningen ridsport vad gäller skrittarbete. Red på fyrkanten och växlade om med framdelsvändningar och bakdelsvändningar. Det var roligt och förtydligade verkligen skillnaden. Jätte bra ur pedagogisk synpunkt. Minskade sen en volt så långt att det gick att göra en bakdelsvändning, rätt OK övning, både lösgörande och samlande.

Banan var tung och blöt så hon fick kämpa på i galoppen. Gjorde inga konstigheter och red med sidepullen. Den går utmärkt att ha när man ska jobba dem i låg form. Lite svårare i den höga. Hon var inte speciellt framåt. Det berodde på att hon fått för mycket gräs dagen innan. Det kändes som om hon skulle behöva hosta ut. Nu ville jag inte pressa henne för mycket med galopp då banan var tung.

 

Attriana är äntligen igång, sedvanlig igångsättning. Skritt 5 minuter i går och 10 minuter idag. I morgon 15 minuter, o.s.v.

Resten av dagen gick åt till att skura stallet. Det kändes skönt att få komma igång och jobba idag. Igår var jag totalt slut efter möte med personalenheten på SLU. Det mest skrämmande är en man först ger sig ut för att vara en mysig person och sen förvandlas till en person helt utan hjärta. Dr Jekel och Mr Hyde verkligen. Det är märkligt att personer som får lite makt inte kan klara av situationen? Vi kom i alla fall fram till att jag ska rehabiliteras får att kunna komma tillbaka till arbetsplatsen. Nu trodde jag rehabilitering var att man skulle blir friskare. Det visar sig att jag förmodligen kommer att få arbeta med gasmask på. Det låter fruktansvärt, inte kunna prata ordentligt inte kunna fika????? Allt detta bara för att min chef inte vill betala mina resterande fem månader á 100 000 

 

Söndagen den 1 juli 2012 kl. 09:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.