Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

ställning i nacken

 Söndag den 24 juni 2012 sol/regn som vanligt och 20 grader


Undrar när man vågar börja med hö skörden? Det börjar bli dags, speciellt som jag vill ha tidigt skördat hö till Isabella. Det börjar luta åt att vi får hässja men vi väntar några dagar till. Något som oroar mig är jag inte kommer att kunna lägga in hö´t på skullen i år eftersom jag blivit så känslig för allt damm. Kommer att kännas fel att stå och titta på!

Klippte MARION i morse, det blev en stor kasse igen med hår. Hon njuter verkligen när jag klipper. Trots att det inte var speciellt varmt var hon varm och svettig  under magen. Hon kändes lite piggare när jag red men svarar fortfarande inte direkt på hjälperna. Hon som var så fin i vintras! Värmen tär på henne. Idag gav jag henne ett lätt framridningspass. Jag ställde henne för innerskänkel. Hon var lite envis så jag fick tjata på henne och använda innertygeln. Tillslut gav hon med sig. Det är en viktig åtgärd att de slappnar av vid nacken. Hela innersidan mjuknar på hästen och det är viktigt för lösgjordheten. 

Jag har gjort om programmet till dressyrfestivalen en del, lägger galoppen sist så hinner jag med båda galopperna. Måste nog finslipa lite på det i morgon igen. 
ATTRIANA och ISABELLA går ute hela tiden nu och blir tjocka och mysiga. Jag iakttog dem när jag red. Det var något i skogen som de var rädda för. Båda spanade men Isabella gick emot faran, Attriana brydde sig inte så mycket utan överlät till Isabella, den gamla och kloka att sköta det hela. Men när de vände och sprang blev det fart på Attriana. Hon såg helt ren ut i gången, även efter galopp racet. Isabella gick sen tillbaks igen och glodde. Man blev lite nyfiken vad det kunde vara. Kul att Isabelle är så pigg och alert nu igen när hon ätit upp sig. 
 

 

Söndagen den 24 juni 2012 kl. 21:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Attriana

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.